Selecteer een pagina

Co’s

(Spreek uit als Koos)

Met Co’s bieden we een eigenzinnig concept en unieke ervaring waar je samen geniet van kwaliteitswijnen, mooie bieren, heerlijke drankjes en verfijnde, out-of-the-box culinaire (borrel) hapjes vol creativiteit, finesse én met een bijzondere twist. Lekker ongedwongen in een fijne, sfeervolle omgeving die maakt dat je niet meer weg wilt! Zeker als later op de avond de muziek nog een tandje harder en de tafels aan de kant geschoven worden…

 

Klaar voor iets nieuws…

Rob Sleutjes, eigenaar van het voormalige Lokaal 1650 en nu van Co’s Foodbar in de Korte Putstraat in Den Bosch, begon na 13 jaar aan een nieuw hoofdstuk. “Niet omdat mijn gasten er klaar mee waren, sommigen missen het nog steeds, maar omdat ik zelf toe was aan iets nieuws. En Den Bosch er ook klaar voor is.”

 

Blijven vernieuwen

Blijven vernieuwen is het doel: chef David Trueb zorgt ervoor dat de kaart iedere maand een metamorfose ondergaat, geen gerecht staat er langer op dan 6 weken, waardoor ieder bezoek een nieuwe verrassing is.

Denk aan een mouse van krab geserveerd in het kopborststuk van een krab met brood om te dippen, bitterballen van boerenkoolstamppot, of een 64-graden-eitje met aardappelschuim en een krokantje van serranoham. Comfortfood smaken met een excentrieke twist, te combineren met een verfrissende cocktail, kwaliteitswijn of een speciaal biertje.

Voor iedereen die niet kan kiezen, zet Co’s graag de tafel voor je vol met hun Full Tasting Menu, High Wine of High Beer – waarin alle Chef’s Special gerechten de revue passeren, vergezeld met bijpassende drankjes.